Предимствата на облачно базиран софтуер за управление на практики

Предимствата на облачно базиран софтуер за управление на практики

Какво е облачно базирана система

Софтуерът, използващ модела на облаци, се хоства онлайн. Потребителят може да получи достъп до инфраструктурата, приложенията и данните на платформата при поискване с избраното от тях устройство чрез интернет връзка. Не е необходимо да хоствате, разработвате или поддържате технологията по какъвто и да е начин - доставчикът на софтуер прави това в замяна на абонаментна такса.

Специализираният софтуер за управление на практики, като goDento, хостван в облака, има много предимства, като всички те в крайна сметка дават възможност за мащабируемост и ефективност на вашата здравна практика.

Предимства на софтуера за управление в облак

Предимства на облачна система за софтуер за управление на дентални практики

1. Достъп до информация при поискване и в реално време

Едно от основните предимства на облачно базирана система е, че тя може да бъде достъпна при поискване и в реално време. Здравни специалисти не винаги се намират в клиниката, така че достъпът до досиета на пациенти и процедурни от всяко устройство означава, че можете да вземате информирани здравни решения въз основа на най-актуалната информация за пациента. Офлайн системите, които не синхронизират автоматично, качват и актуализират данни, могат да компрометират способността ви да давате точни препоръки за лечение.

2. Работете съвместно с членове на екипа

Възможно е да има случаи, когато няколко членове на вашия екип се нуждаят от достъп до конкретна информация, свързана със случаи на пациенти. Използването на облачна система означава, че здравни специалисти, административен персонал и в някои случаи пациентите могат да влязат в портал чрез интернет и да работят съвместно в сигурна обстановка.

Като цяло това насърчава по-добрата работа, тъй като заинтересованите страни могат да актуализират бележките, докато работят за всеки, който има разрешение за достъп до файлове, за да го преглежда.

3. Сигурност и съхранение на данни

Данните се съхраняват на защитени сървъри, които често се архивират, намалявайки риска да загубите някоя от важните си данни за пациента. Хостинг сървърите са криптирани според най-високите търговски стандарти и са въведени най-добрите мерки за сигурност, за да се предотврати неоторизиран достъп.

Освен това можете да закупите толкова място за съхранение на информация, колкото изисква вашият бизнес, и лесно да надстроите, ако откриете необходимост, с нарастването на вашата практика.

4. Няма нужда да стартирате актуализации или да извършвате поддръжка на софтуер

Софтуерът за управление на практики в облака ви дава повече време да правите това, което правите най-добре - да предоставяте качествени здравни грижи на пациентите. Не е необходимо да се превръщате в ИТ професионалист и да стартирате актуализации на софтуера, да извършвате поддръжка на сървърите си или да надстройвате хардуер, за да поддържате нещата безпроблемно.

Вместо това доставчикът на софтуер автоматично прави това вместо вас и поддържа вашата система в безопасност и работи оптимално с най-новата налична версия. Това означава по-малко престой за вас и по-голямо спокойствие, знаейки, че се грижат за важни ИТ функции.

В заключение

В крайна сметка внедряването на софтуер, базиран на облак за управление на практики, прави опростена цялата тази бизнес операция. С достъпа до система, която ви позволява да се грижите за пациентите, като същевременно поддържате административни процеси, вие се грижите за дългосрочната устойчивост на вашата практика.

Заявете демо на адрес https://godento.com/заявка-за-дентален-софтуер

Related Posts