3 ползи от check-in система във Вашата дентална клиника

3 ползи от check-in система във Вашата дентална клиника

Управителите на дентални клиники могат да подобрят осезателно клиентската удовлетвореност чрез check-in система и това да спомогне за развитието на бизнеса. Софтуерът GoDento предлага карта с баркод за даден обект, с която клиентът бързо и лесно може да извърши своята регистрация в обекта. Това ефикасно намалява времето за входиране на данни, особено в пиковите часове или натоварени регистратури. Услугата може да бъде предложена единствено от платен дентален софтуер. Прочетете и за други ползи в „5 предимства на платения дентален софтуер“ .

Вижте още
5075 Hits

Защо да използваме пост терминал myPos - с дентален софтуер Godento


Вижте още
1746 Hits

Запис от уебинара на тема: "KPI показатели в денталната практика"

Запис от уебинара на тема:
"KPI показатели в денталната практика"
Вижте още
70 Hits

Съвети и идеи за успешни месечни срещи на денталния екип

b2ap3_large_dental-office-team-meetings-tips-and-ideas-dental-coach-betty-hayden-2-2-ezgif.com-webp-to-jpg-converter Акутални новини и ъпдейти - Godento блог

Здравейте, колеги, Как се чувствате относно месечните срещи на екипа? Избягвате ли ги? Мислите ли, че са загуба на време? Ако да, не сте сами. Всъщност, може би съм чул някои доктори да казват, че по-скоро биха пошли на зъболекар, отколкото да проведат среща на екипа. Съжалявам, това беше лошо. Въпреки това, е вярно, че много хора са имали толкова много лоши срещи, че започват да се страхуват от екипните срещи до степен да не ги провеждат изобщо. Защо редовните срещи на екипа са толкова важни?

Вижте още
6073 Hits

План на лечение и защо е важен?

Вижте още
2312 Hits