Иновативна автоматизация на телефонните обаждания с GoDento

Иновативна автоматизация на телефонните обаждания с GoDento

GoDento е софтуер за управление на дентални практики, който автоматизира задачите, подобрява работните процеси и предоставя анализи. Извлечете максимума от практиката си с надеждни маркетингови инструменти, които помагат да достигнете до нови пациенти и да задържите лоялните.
Имаме удоволствието да ви представим иновативна телефонна централа интегрирана изцяло със софтуера goDento.

Преди отчитахме, че 18% от позвъняванията бяха пропуснати или върнати твърде късно. Това неминуемо водеше до загуба на пациенти.
В днешното динамично време неотговорено прозвъняване веднага води пациента към следващата клиника.
След интеграцията пропуснатите обаждания станаха “0” !!!
Как реализирахме тази система:
Всички телефонни прозвънявания се отразяваха веднага на началният екран - дашборда с пациентите.
Всеки входящ телефонен номер се разпознава от софтуера и се отваря досието на пациента.
Дори и да се пропусне телефонен разговор, пациента получава вайбър съобщение, че до 5 мин ще му върнем обаждане и линк, където може да запише час онлайн директно в графика на доктора.
Имаме статистика за броя на позвъняванията на един и същи пациент.
Позвъняванията в извънработно време се отразяват в дашборда на системата на първо място.
Всички неразпознати телефони отиват в листа за маркетингови кампании.
Какво ни дава тази автоматизация:
Отивайки на началния екран служителите виждат веднага дали има пропуснати или чакачи пациенти на телефона. Не е нужно да отварят друг екран.
Разпознавайки телефонния номер от софтуера с името на пациента, дава възможност да се обърнем по име към пациента, а това говори за лично отношение.
При пропускане на телефонен разговор получаването на съобщение кара пациента да чувства, че ни е грижа за него и всеки момент ще му върнем обаждане. А наличието на линк към онлайн резервационна система дава още една възможност за запазване на час без ангажиране на персонал и в удобно време на пациента.
Използвайки онлайн резервационната система по този начин увеличи до 150 запазвания на час само през онлайн системата за месец.
Наличието на статистика на позвъняванията на един и същи пациент, може да говори за спешност на случай. Това дава възможност на системата да извади пациента в най-горната част на чакащата листа.
Позвъняванията в извънработно време се отразяват и напомнят на служителите, че първото нещо когато стартират софтуера сутрин е връщане на пропуснатите обаждания.
Така достигнахме до нула пропуснати разговори. А знаете, че дори един пропуснат разговор може да доведе до загуба на хиляди левове.
Автоматизирането на процеса и интеграцията му дълбоко в ядрото на софтуера донесе ползи не само в по доброто обслужване на пациентите, но и увеличи приходите с над 5%.
В заключение
В крайна сметка внедряването на софтуер, базиран на облак за управление на практики, прави опростена цялата тази бизнес операция. С достъпа до система, която ви позволява да се грижите за пациентите, като същевременно поддържате административни процеси, вие се грижите за дългосрочната устойчивост на вашата практика.
Заявете демо на адрес: https://godento.com/заявка-за-дентален-софтуер