Как да увеличите заявения брой услуги от Вашите клиенти?

Как да увеличите заявения брой услуги от Вашите клиенти?

Стоматологичен софтуер от ново поколение - GoDento.Com

Управлението на една дентална клиника и комуникацията с клиенти не се свежда единствено до намирането на нови клиенти и увеличаване броя на реалните потребители. Много по-важен е процесът на задържането им. Колкото повече Вашите пациенти се чувстват сигурни в услугите Ви и удовлетворени от начина Ви на обслужване и персонално отношение и внимание, толкова повече те ще Ви се доверяват, ще Ви посещават за различен тип услуги и ще Ви препоръчват на свои близки и познати. Създаването на ядро от лоялни клиенти е отговорност за всеки бизнес и предпоставка за неговото развитие. Но преди да изградите адвокати на бранда Ви, трябва да дадете причини на потребителите да го правят по естествен начин. А те ще го извършват инстинктивно, ако са опитвали повече на брой от предлаганите услуги и ако са получили качествено и удовлетворяващо потребителско преживяване и отношение.

Как можете да увеличите пазарската кошница от заявени услуги от Вашите клиенти разказваме в тази статия. Вижте в няколко конкретни и смислени стъпки какви бизнес активи да приложите, за да сте по-успешни и да развивате ефикасно Вашата стоматологична практика.

  1. Възползвайте се максимално от възможностите на денталния софтуер. Управлявайте списъците от Вашите пациенти, организирайте ги и систематизирайте. Напомнянето за час чрез SMS, за почистване на зъбен камък, за изтичащи процедури по здравна каса, за профилактичен преглед, за контролен преглед за импланти, за поздрав за рожден ден, анкетни проучвания за качество на обслужването и др. могат да се случват автоматизирано без да е необходимо някой служител непрекъснато да проверява и актуализира информацията. Важно е само да бъде насрочено в календара. Може да подобрите потребителската ангажираност като предоставяте ексклузивни оферти и промоции и създавате пакетни предложения. Изготвянето на взаимодопълващи се услуги е прекрасна практика за увеличаване на пакета от заявени услуги от един пациент. Задължително е включването на призиви за действие в съобщението, които да подканят Вашия клиент да извърши определено действие, което сте планирали. Анализирането на процесите и тяхното правилно оптимизиране ще Ви помогне да станете по-успешни в кампаниите си. Със софтуерът от ново поколение GoDento ние се ангажираме да помогнем на Вашата практика да расте. Ще се радваме да Ви помогнем да видите къде се намирате, за да можете да постигнете целите, които са най-важни за Вас. Доверете ни се и поръчайте демо на софтуера за 30 дни, като попълните електронна заявка или ни се обадите на +359 899 519 216.
  2. Управлявайте разумно и смислено служителите си и техните действия спрямо Вашите клиенти. В „Как да активизирате Вашите дентални специалисти?“ обръщаме внимание на възможности за растеж, които могат да повлияят на цялата Ви стоматологична практика без да се налага да добавяте ново оборудване, допълнителни производствени часове или нови пациенти, за да видите това въздействие. Разговорите с екипа Ви за тяхното въздействие върху практиката неимоверно влияе върху растежа. Културата на Вашата клиника се базира на установените ценности на компанията, съвкупност от фирмените традиции, нагласи, вярвания, вътрешно поведение между членовете на екипа и взаимодействие с клиенти и контрагенти от външната среда. Задача на всеки един управител на дентален център е да създаде култура, която да позволи благоприятна среда за осъществяването и развитието на практиката, в която служители и пациенти да работят в хармония и разбирателство.
  3. Проявете лично отношение към всеки Ваш пациент, което да благоприятства за създаването на персонални връзки, внимание и грижа и да спомогне за цялостното му преживяване в клиниката и създаването на лоялност от негова страна по начин, че той да използва регулярно услугите на специалиста и да го препоръчва на близки и познати. Демонстрирайте истинска загриженост не само към болките, на които може да обърнете внимание като специалист, но и към съпреживяване на моменти от личния живот на пациента, като разбира се, бъдете тактични и достатъчно премерени в изказа си. Покажете уважение и признателност във всеки един момент към Вашите потребители и подобрявайте всеки ден Вашето обслужване. Взаимоотношенията с пациентите е определящ фактор за успеха на Вашата дентална практика и затова е съществено да ги изграждате ефективно.

Биха могли да се дадат още примери от практиката как да увеличите заявените услуги от Вашите пациенти. Това са трите стожера, върху които да изграждате взаимоотношенията си и да прилагате стратегиите към Вашите клиенти. Правете го ежедневно, оптимизирайте всеки ден и сами ще видите как това работи за бизнеса Ви. Нещо повече, ще стигнете до такива взаимоотношения с тях, че да ги превърнете в адвокати на бранда Ви и те да Ви носят тази добавена стойност, с която да привличат нови потребители.

Подсигурете процесите в стоматологичната клиника, така че да станат по-лесни и бързи, което ще създаде доверие във Вашия екип и клиенти.

Ето какво допълнителни възможности предлага денталният софтуер на GoDento:

  • оптимизация на цената на заявените материали за клиниката и намаляване разходите за закупуване с достъп до складовете на дистрибуторите, където да заявят своята поръчка
  • чек-ин система с карта с баркод за даден обект, която ефикасно намалява времето за регистрация на пациента особено в пиковите часове или натоварени регистратури
  • маркетинг инструменти за привличане и задържане на клиенти чрез класифициране по определени критерии и осъществяването на SMS кампании с различни цели: напомняне за час, за почистване на зъбен камък, за изтичащи процедури по здравна каса, за профилактичен преглед, за контролен преглед за импланти, за поздрав за рожден ден. Също има възможност за анкетни проучвания за качество на обслужването и др.
  • онлайн система за резервиране на часове, чрез която пациентите в удобно за тях време имат възможност да изберат услуга, доктор и час, който ги удовлетворява
  • прехвърляне на данните от други места в новия облачен софтуер
  • защита на личните дани съгласно наредбите на Европейския съюз, своевременно криптирана информация с дву-факторна оторизация за достъп.

Доверете ни се и поръчайте демо на софтуера за 30 дни, като попълните електронна заявка или ни се обадите на +359 899 519 216.