Как да управляваме успешно нашия дентален бизнес?

Как да управляваме успешно нашия дентален бизнес?

Денталната практика изисква софтуерни решения, чиято цел е насочена към увеличаване на продажбите. С дентален софтуер от ново поколение GoDento сте в състояние да управлявате успешно Вашата дентална практика. Освен подобрение в грижите за пациентите, автоматизация на процесите, административна точност в данните и информацията за потребители, за персонала и клиниката, системата предлага правилно управление на складовата наличност и оптимизация на разходите.  

Как да управлявате софтуера по начин, че той да Ви помогне да подобрите успеха на бизнеса си, Ви разказваме в следните стъпки.

 1. Анализирайте на ежедневна база

GoDento Ви осигурява с бизнес анализ, който благоприятства да взимате адекватни, целенасочени и градивни управленски решения за развитието на Вашата компания. За да знаете къде искате да бъдете утре, са необходими две неща: да си поставите цели и да ги следите ежедневно. Планирането и целеполагането ще направят Вашата дентална практика жив организъм, който чрез дейността си ще Ви води към успеха. Но за да знаете какво сте постигнали днес и колко далече сте от крайната цел, е важно да преглеждате статистиката всеки ден, чиито данни са пътните знаци към Вашия просперитет и ще Ви насочат към правилната пътека. Когато включите Вашите служители в прегледа на данни и самото реализиране на целите, Вие ги правите съпричастни с компанията и работите заедно за нейното положително развитие.

 1. Заложете правилните ключови фактори за успех на Вашия бизнес и ги следете

Софтуерът позволява да измервате заложени ключови показатели за ефективност. Анализът дава справка за извършените лечения на месечна база, за приходите общо и на всеки специалист по отделно, нови пациенти, ефективност на работата на отделната клиника, на специалист, манипулациите, които се извършват от всеки. Определя печалбата и разхода за услугите. В допълнение към анализа, може да сравнявате ситуацията на база минали години или да правите бенчмарк спрямо средните стандарти за индустрията на пазара. Това ще Ви даде представа за рентабилността на Вашата компания и ще Ви насочи, ако трябва да извършите определени промени, които ще увеличат процеса на успеваемост и ще Ви помогнат да се изградите като стабилен и солиден бизнес.

 1. Възползвайте се от персонализация на отчетите

GoDento разполага с възможността да е гъвкав спрямо нуждите на бизнеса. Залагането на персонализирани отчети ще помогнат на Вашата практика по начин, че да осъществите по-добре ангажираността си с пациентите, персонала и складовите и административни нужди. Разпределяйки пациентите си по определени критерии, управлявайки персонала си на база ефективни метрики, съблюдавайки складовите наличности и запаси на ежедневна база, ще Ви направи по-продуктивни и по-персонализирани към Вашите ресурси и хора. Избирайки по-личен подход с пациентите, това ще спомогне да изградите по-дълготрайни и дълбочинни връзки с тях, а с Вашите служители ще имате възможността да създадете една интегрирана култура на развитие, среда, в която те ще се чувстват добре и уверени в това, с което се занимават и значими, че са част от мисията на една такава дентална практика.  

GoDento дава възможност бързо и лесно да достъпвате по всяко време и от всяко устройство до Вашата база от данни, да следите данни, да правите промени, да създавате задачи. Ще съумявате ефективно да предоставяте качествена грижа на Вашите пациенти, да управлявате запасите от лекарства, да следите финансово-счетоводния баланс. Ще имате всичко необходимо на едно място, така че да получите бърза и своевременна информация само с няколко клика. Ще можете да вземете информирани решения, дори от отдалечени места.

Някои важни характеристики на  GoDento като софтуерна система са, че:

 • няма нужда да се инсталира – изисква единствено достъп до уеб браузър
 • е облачно базирана програма – информацията се архивира автоматично на момента
 • прави автоматичен ъпдейт на нови функции без допълнителен ангажимент от страна на клиента
 • съхранява снимки и данни на пациентите в облака
 • работи на неограничен брой устройства
 • предлага сигурен достъп чрез SMS верификация – важно за правилното и безпроблемно съхранение на данните на пациентите
 • разполага с график, интегриран с Google Calendar.

Ние Ви предлагаме да поръчате демо на нашия софтуер GoDento за 30 дни, като попълните електронна заявка или ни се обадите на +359 899 519 216. Освен всичко описано, той предлага допълнителни възможности за:

 • оптимизация на покупната цена на заявените материали за клиниката и намаляване разходите за закупуване с достъп до складовете на дистрибуторите, където да заявят своята поръчка
 • чек-ин система с карта с баркод за даден обект, която ефикасно намалява времето за регистрация на пациента особено в пиковите часове или натоварени регистратури
 • маркетинг инструменти за привличане и задържане на клиенти посредством SMS кампании с различни цели
 • онлайн система за резервиране на часове, чрез която пациентите в удобно за тях време имат възможност да изберат услуга, доктор и час, който ги удовлетворява
 • лесно прехвърляне на данните от други места в новия облачен софтуер
 • защита на личните дани съгласно наредбите на Европейския съюз, своевременно криптирана информация с дву-факторна оторизация за достъп.