5 причини поради които професионалистите използват софтуер за управление на денталните си практики

5 причини поради които професионалистите използват софтуер за управление на денталните си практики

Софтуерът за управление на практики оформя централната нервна система за бизнес процесите на докторите, и като цяло на денталните практики. Персоналът го използва като основен инструмент в офиса за организиране на графици, управление на фактуриране, проверка на застрахователната информация на пациент и изготвяне на финансови отчети. 

С много жизненоважни функции, възникващи в една софтуерна програма, важно е да изберете правилната за вашата практика. За да намерите правилният софтуер за най-добра практика за вашата организация, ще трябва да разберете важните функции, как да го включите в съществуващата работна среда и съвместимостта й с други софтуерни програми. Процесът на вземане на решение може да е сложен, но след като изберете goDento, ще подобрите работата на вашата практика. Ето основните предимства на софтуера за управление на дентални практики.

За споделяне на информация между група служители

Ефективната система ще насърчи обмена на информация във вашата организация. Вашите служители бързо и лесно ще си отговарят на въпроси, ще търсят информация, ще споделят видеоклипове и файлове, ще мотивират други и ще реорганизират обучението. Освен това, благодарение на здравия анализ и отчитане, вие ще проследите внимателно напредъка на служителите си и как служителят допринася за организацията. Като разпознавате хората, които често споделят информация, вие ще насърчавате други, които може да са по-малко мотивирани или не желаят да споделят идеи. Чудесен пример за споделяне на работа чрез използване на система за управление на практики е легалният софтуер - goDento.

Намалява потока хартия

Независимо каква платформа ще изберете, с базирана на облак система, ще бъдете няколко крачки по-напред по отношение на сигурността и производителността. За разлика от това, което очаквате в хартиени среди, ще идентифицирате и ще се справите с всяка неефективност, която може да ви попречи да предлагате най-добрите клиентски услуги. Лекарите и медицинските сестри никога няма да забравят да направят рентгенова снимка или да добавят съответните бележки към картотеката на пациента. Инструментите за управление на практики предлагат мобилни приложения или достъп до таблети, което улеснява по-бързия и лесен достъп до документацията.

Намален риск от нарушаване на поверителността

Сред неочакваните предимства на системите за управление на практики е, че те ще запазят вашите данни. Почти всяко нарушение на поверителността е резултат от човешка грешка. Интегрираните системи са по-лесни за запазване от няколко системи. Облачните системи предлагат висока сигурност и интеграция на данните, които не са разрушителни. Те са нискорискови и рентабилни.

Координация на комуникацията и извличане на документи

След като получите платформата за управление на практиката за вашата организация, ще имате полезни данни за пациентите на едно място. По този начин лесно ще търсите и намерите конкретни пациенти, по всяко време. С други думи, ще спестите много време, тъй като платформата ще изисква само да отворите акаунта на пациента и да изтеглите телефонния номер или адреса, ако възникне нуждата.

Автоматизирайте своите задачи

Кой иска да прекара часове в разговори с пациенти, за да им напомня за предстоящите срещи? Или водене на досаден опис на доставките? Софтуерът goDento може да автоматизира тези задачи, като предоставя напомнящи съобщения на пациентите и автоматично поръчва доставки, когато запасите ви намалят.

Софтуерът за управление на практики ще намали умората и прегарянето на Вашия персонал. За да бъдем конкретни, платформите за управление на практики оптимизират управлението на практиката и работния процес във вашата здравна институция. Опростявайки процесите на отбелязване, диаграми и документиране, ще можете да се съсредоточите върху вашите пациенти.


Заявете демо на адрес https://godento.com/заявка-за-дентален-софтуер

Related Posts