Успешен план на лечение

Успешен план на лечение

Един от ключовете към растежа на практиката е планът на лечение. В тази статия ще обсъдим ефективни стратегии, за да се уверите, че вашите лечебни планове се приемат от пациентите всеки път. Това ръководство е специално създадено за зъболекари, които търсят практично съдържание, за да изградят своята практика, да привлекат повече пациенти и да се наслаждават на работата си повече.

Вижте още
1169 Hits

5 Ефикасни умения за създаване на първо впечатление за дентални сайтове

5 Ефикасни умения за създаване на първо впечатление за дентални сайтове

Намирайки се най-горе в продажбената фуния, сайтът е мястото, където да направите добро първо впечатление. Потребителите, търсейки в търсачките действия, които ги интересуват относно стоматологичната практика, ще разполагат с реална възможност да попаднат именно на Вашия сайт при условие, че той е добре оптимизиран. Задържането на вниманието и времето прекарано на сайта зависи от добре организираната му структура, лесната навигация и предоставената информация за посетителите. 

Вижте още
1703 Hits

Как GoDento спестява време?

Как GoDento спестява време?

GoDento е дентален софтуер от ново поколение - уникален продукт, достатъчно конкурентоспособен и ясно отличим на пазара. Той не изисква процес по инсталиране, а единствено достъп до уеб браузър. Информацията в него се архивира автоматично на момента поради това, че е облачно базирана програма. Това е една от причините да се осъществява автоматичен ъпдейт на нови функции без допълнителен ангажимент от страна на клиента.

Вижте още
9952 Hits

Въвеждане на дигитални методи за привличане на пациенти

Въвеждане на дигитални методи за привличане на пациенти

Тенденции в денталният маркетинг през 2024 г.: Въвеждане на дигитални методи за привличане на пациенти

Денталния маркетинг през 2024 г. продължава да се развива бързо, със силен акцент върху дигиталната трансформация и ориентираните към пациентите. Тъй като денталната индустрия става все по-конкурентна, практиките приемат иновативни стратегии за привличане и задържане на пациенти.

Вижте още
4274 Hits

План на лечение и защо е важен?

Вижте още
2431 Hits